0571-87635316
当前位置:趣趣abc > 趣趣百科 > 小学英语 > 四年级英语 > 全能五星小学生英语竞赛四年级考试真题及答案

全能五星小学生英语竞赛四年级考试真题及答案

来源:趣趣ABC少儿英语 时间:2019-05-29 11:48:29

   2017年11月18日,第十一届全能五星小学生英语竞赛正式开赛。想知道此次全能五星小学生英语竞赛考了哪些内容吗?别急,小编已经为大家整理好了,并奉上题目答案,希望对大家有所帮助!

  全能五星小学英语竞赛的目的是培养少年儿童英语学习的兴趣和信心,提高英语应用水平。大赛分为初赛和决赛,初赛形式为笔试,由听力、词汇、阅读、写作四大部分组成,决赛为口语能力测试,由评委面试,测试选手的英语综合应用能力。

  1.The famous singer died, but her sweetwill be remembered.

  A.noise B. scream C. sound D. voice

  答案:D

  解析:词义辨析D表示嗓音,声音

  2.The new cure has offeredfor those fighting the most deadly virus in known history.

  A.hope B. respect C. evidence D. shelter

  答案:A

  解析:词义辨析:A表示希望

  3.When they found the ship was sinking, they immediately sent out the emergencySOS.

  A.Sign B. mark C. signal D, symbol

  答案:C

  解析:词义辨析,C表示信号

  4.You don’t need to worry about your health because scientists are inof a cure for this kind of disease.

  A.charge B. need C. danger D. search

  答案:D

  解析:固定词组搭配in search of 表示正在研发

  5.As we all know,if we are flying to New York from Beijing, we willone day.

  A.miss B. win C. gain D .lose

  答案:C

  解析:常识类辨析,了解时差如何计算

  6.The girl got nothing in for her kindness, which made her very sad.

  A.prize B. award C. medal D. reward

  答案:D

  解析:词义辨析D表示回报

  7.My memory was a . I couldn’t think of a single answer.

  A.blank B. hollow C. gap D.empty

  答案:A

  解析:词义辨析:A表示一片空白

  8.Why does your brothera sad look on his face these days?

  A.bring B. wear C. show D. hold

  答案:B

  解析:固定搭配 wear a sad look表示愁容满面