0571-87635316
当前位置:趣趣abc > 趣趣百科 > 少儿英语 > 少儿英语学习 > 初二英语下Module 4综合训练题带答案

初二英语下Module 4综合训练题带答案

来源:趣趣ABC少儿英语 时间:2019-05-29 17:22:35

   初二的学生在参加英语考试前,如果觉得自己的知识点记不住,可以尝试多做一些测试题。小编为大家推荐了相关试卷,希望可以帮助到大家!

  初二英语下Module 4训练题

  一、单项填空 (共20分,每小题2分)

  从下列各题所给的四个选项中,选择可以填入空白处的佳选项。将其字母代号写在题前括号内。

  ( ) 1. Her grandfather was a famous ________ in Wangfu Restaurant. He can still make delicious dishes.

  A. writer B. teacher C. manager D. cook

  ( ) 2. Excuse me, can I your dictionary? I left mine at home.

  A. lend B. borrow C. bring D. buy

  ( ) 3. “Don’t forget to the lights when you leave home,” my mother always tells me that.

  A. turn off B. turn on C. turn over D. turn down

  ( ) 4. If it tomorrow, I will do some sightseeing with my parents in the Summer Palace.

  A. didn’t rain B. won’t rain C. doesn’t rain D.isn’t raining

  ( ) 5. Can you tell me the video works? I want to explain it for my grandma.

  A. what B. where C. how D. which

  ( ) 6. We mustn’t be nervous when we are in danger. We should cool.

  A. take B. stay C. live D. make

  ( ) 7. If you have something important to tell us, _______it right now!

  A. speak B. talk C. tell D. say

  ( ) 8. I’m not sure ________ it’s a good idea or not.

  A. whether B. that C. how D. if

  ( ) 9. You will _______ a lot of time if you go there by bike at this time of day.

  A. store B. press C. save D. prepare

  ( )10. Unluckily, the dog bit the poor boy _______ his left hand.

  A. in B. on C. to D. at

  二、完形填空(共10分,每小题1分)

  根据短文大意,从各题所给的选项中选择可以填入空白处的佳选项。将其代号填入题前括号内。

  Henry bought shoes from the shoe factory and tried to sell them to people.

  There were not many 1 in such small villages. However, people there didn’t 2 to go to town to buy their shoes. So Henry 3 a lot of shoes there.

  One day Henry 4 along the street. He stopped in front of a house. There was a small boy beside the door. Henry 5 the window of his lorry(货车) a nd called to the small boy, “Hello! Boy! Is your mother 6 ?” The boy looked at Henry. Then he answered, “Yes, she is.”

  That’s 7 ,” Henry said. He got off his lorry, took some 8 and went to the door of the house. He knocked at the door, and waited for a few minutes, but 9 came to answer the door. Henry knocked again and waited for a few more minutes, but still no one answered. Then Henry looked at the boy and said angrily, “ Your mother is NOT in!”

  “She is!” The boy said.

  “Why didn’t she open the door?” Henry asked.

  “This isn’t 10 house,” the boy shouted.

  ( ) 1. A. towns B. shops C. stations D. buildings

  ( ) 2. A. think B. know C. want D. like

  ( ) 3. A. went B. made C. showed D. sold

  ( ) 4. A. drove B. passed C. moved D. walked

  ( ) 5. A. cl eaned B. opened C. found D. closed

  ( ) 6. A. at home B. in the office C. at work D. on business

  ( ) 7. A. important B. difficult C. good D. bad

  ( ) 8. A. baskets B. shoes C. flowers D. dresses

  ( ) 9. A. everyday B. somebody C. anybody D. nobody

  ( ) 10. A. my B. your C. his D. their

  三、阅读理解(共10分,每小题2分)

  根据短文内容, 从短文后各题所给的四个选项中选择佳选项。将其代号填入题前括号内。

  New rules and behaviour standards (行为规范) for middle school students came out in March. Middle school is going to use a new way to decide who the top students are. The best students won't only have high marks. They will also be kids who don't dye (染) their hair, smoke or drink. Here are some of the new rules.

  Tell the truth. Have you ever copied someone else's work on an exam? Don't do it again! That's not honest. If you have played computer games for two hours in your room, don't tell your parents that you have done homework.

  Do mo re at school. Good students love animals and care for other people. April is Bird-Loving Month in our country. Is your school doing anything to celebrate? You should join! That way, you can learn more about animals and how to protect them. Have you ever quarreled(吵架)with your teammates when your basketball team lost? Only working together can make your team stronger. Be friendly to the people you are with. Try to think of others, not only yourself.

  Be open to new ideas. Have you ever thought that people could live on the moon? Perhaps you'll discover(发现) Earth II someday. Don't look down at anyone. Everyone's ideas are important. Y ou should welcome them, because new ideas make life better for everyone.

  Protect yourself. Has someone ever taken money from one of your classmates? Don't let it happen to you. If you have to go home late, you should let your parents know.

  Use the Internet carefully. The Internet can be very useful for your studies. But some things on the I nternet aren't for kids(小孩子), so try to look at Web pages that are good for you. You can use the Web for fun or homework.

  ( )1. The school new rules will help kids by telling them .

  A. how they can study well B. what they should do at school

  C. what is right and what is wrong D. how they can protect themselves

  ( ) 2. According to the passage, which of the following is not true?

  A. Take care of yourself when you are out.

  B. Tell the truth, even when you are wrong.

  C. Keep some animals to protect them.

  D. Use the Internet, but keep away from bad things.

  ( ) 3. The main idea of the fourth paragraph is about .

  A. making the team stronger B. working together wi th others

  C. being a good friend to others D. getting on well with others

  ( ) 4. Good Websites for children can .

  A. be a waste of time B. help them with their studies

  C. do homework for students D. make life easier

  ( )5. The passage tells us how to .

  A. be top students B. do more at school

  C. care for others D. use the Internet

  四、口语交际 (共30分,每小题3分)

  (一)根据实际情况或想象,回答下列问题。将答案写在题号下相应的横线上。

  1. Have you got a mobile phone with camera?

  2. Have you ever taken any photos with the camera?

  3. Where do you often take photos?

  4. Do you often play games or listen to MP3 on your mobile phone?

  5. If you often send messages with your mobile phone, what will your parents say?

  (二)根据上下文补全对话,从方框中选择适当的句子写在相应的横线上,其中一项是多余的。

  A. Have you eaten anything? B. How old are you?

  C. Nothing serious. D. What’s wrong with you?

  E. How long have you been like this? F. Have you taken your temperature?

  Doctor: Good morning, boy!

  Tony : I don’t feel very well, and my head hurts badly.

  Doctor:

  Tony: My temperature is a little bit high.

  Doctor: Open your mouth and say, “Ah”

  Tony: “Ah”…

  Doctor:

  Tony: I have been like this since yesterday morning .

  Doctor:

  Tony: No, I don’t feel like eating anything. Is there anything serious?

  Doctor: It’s just a cold(感冒). Take the medicine and drink more water, you will be OK soon.

  Tony: Thank you, doctor. Goodbye.

  Doctor: Goodbye, Boy!

  五、完成句子(共15分,每小题3分)

  根据中文提示完成句子,将所缺少的内容写在相应的横线上。

  1. 如果绿灯还没亮,就等一会儿。

  If the green light isn’t on, .

  2. 如果明天天气好的话,我想香山去爬山。

  tomorrow, I will go to Xiangshan to climb the mountain .

  3. 快点,否则你上学要迟到了。

  Come on! for school.

  4. 如果你不知道如何使用这部手机,别着急。

  If you don’t know how to use the mobile phone, .

  5. 关闭电脑之前别忘了保存你的文件。

  your document before you turn off the computer.

  6.如果没有灯,就用手电筒吧。

  , use the torch.

  六、书面表达 (共15分)

  根据中文提示,写一封意思连贯、符合逻辑、不少于60词的短信。

  (信的开头和结尾已给出,其字数不计入所完成的短信内)

  假设你是大明的笔友Tom,由于大明总是 发短信和同学聊天,听音乐,短信息不断,他的家长对他的学习感到担心,因此没收了他的手机,他很伤心。请你根据大明的烦恼给他写一封短信,安慰一下他, 谈谈你是怎样使用手机聊天的及你对中学生短信聊天的看法。

  send messages, chat, ask…for, worry about, get…back, understand, try to do, for example, necessary, waste

  Hi Daming,

  I’m very sorry to hear that your parents got back the mobile phone from you.

  参考答案

  一、单项填空 (共20分,每小题2分)

  1. D 2. B 3. A 4. C 5. C 6. B 7. D 8. A 9. C 10. B

  二、完形填空 (共10分,每小题1分)

  1. B 2. C 3. D 4. A 5. B 6. A 7. C 8. B 9.D 10. A

  三、阅读理解 (共10分,每小题2分)

  1. C 2. C 3. B 4. B 5. A

  四、口语交际 (共30分,每小题3分)

  (一)回答问题

  1. Yes, I have. 2. Yes, I have.

  3. I often take photos in the parks. 4. I often listen to MP3 on it.

  5. They often tell me not to spend too much time sending messages.

  (二)补全对话

  1. What’s wrong with you? 2. Have you taken your temperature?

  3. How long have you been like this? 4. Have y ou eaten anything?

  5. Nothing serious.

  五、完成句子(共15分,每小题3分)

  1. wait for a minute 2. If it is fine tomorrow

  3. or you will be late for school 4. don’t worry

  5. Don’t forget to save your document 6. If there’s no light

  六、书面表达 (共15分)

  Hi Daming,

  I’m very sorry to hear that your parents got back your mobile phone from you. I know that you like sending messages to chat with your friends with it. And you also enjoy listening to music. Maybe your parents are worried about your lessons and they think that you spend too much time on it. I think you should understand them.

  I have a mobile phone, too. But I only use it when I have something necessary to tell my parents, my teachers or my friends. In my opinion, it’s good to have a mobile phone. But I don’t think it's good for us to send messages to chat with it. It’s bad for our eyes and it’s waste of time and money. We shouldn’t spend too much time on it.

  Good luck with you.

  Tom